Írta:

Megérkezett a Dropbox az Xbox One-ra


p>Az Xbox One-felhasználók most örülhetnek, mivel egy népszerű Windows Phone-fejlesztő, Rudy Huyn bejelentette, hogy a Dropbox alkalmazás végre elérhetővé vált a Microsoft Windows 10-es konzoljára is.

A Dropbox Xbox One-os alkalmazása egy univerzális alkalmazás, segítségével pedig a felhőben tárolhatjuk legfontosabb fájljainkat. A cég elmondása szerint ez az első olyan alkalmazás a konzolon, amely lehetővé teszi a fájlok megtekintését és megosztását.

Egy ideje már a Microsoft OneDrive szolgáltatása is elérhető Xbox One-ra, viszont az a Dropboxhoz képest elég bekorlátozott, mivel csak a fotók, videók és audiofájlok tekinthetők meg rajta.

Rudy Huyn nagyjából egy évvel ezelőtt csatlakozott a Dropbox csapatához, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a szolgáltatás Windows 10-es alkalmazásából, ami láthatóan egész jóra sikeredett, és most már minden fontos Windows 10-es eszközön elérhetik a felhasználók.

A Dropbox for Windows 10 letöltése

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Ha nem tartozol még állandó olvasóink közzé, akkor a “Regisztráció” gombra kattintva tudod ezt pótolni, és mindössze pár kattintásba kerül.