Írta:

Instagram – Megérkezett Windows Phone-ra az élővideó-közvetítés


p>Az androidos és az iOS-es felhasználók már hetekkel ezelőtt megkapták az Instagram legújabb funkcióját, amely segítségével élő videót közvetíthetünk.

Ez a frissítés a Windows 10-es PC-ket és telefonokat egyaránt érinti. Az élő videó funkciót először a Facebook hozta be a közösségi médiába, és most a szintén az ő tulajdonukban lévő Instagramnál is bevezették. Működésben éppen ezért sokak számára már ismerős lehet. Annyi a különbség, hogy az új funkciót az Instagram Storiesba építették be, ahol csak 24 órán keresztül tekinthetjük meg a közzétett tartalmakat. Mivel az élő videók sztoriként lesznek közzétéve, azokat az alkalmazás tetején elhelyezkedő kis köröknél találjuk meg.

Az új funkciónak biztosan sokan örülnek, a Windows 10-es Instagram-alkalmazás azonban még nem egészen tökéletes, mivel az iOS-es app lett átportolva a Microsoft mobilplatformjára.

Te mely funkcióit használod legtöbbet a Windows 10-es Instagram-alkalmazásnak?

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Ha nem tartozol még állandó olvasóink közzé, akkor a “Regisztráció” gombra kattintva tudod ezt pótolni, és mindössze pár kattintásba kerül.