Írta:

Gond gond hátán van veletek! – Egy felháborodott Minecraft-rajongó levele Satya Nadellának


p>Bizonyára nem mindenkinek telt felhőtlenül és vidáman a karácsony, de azt azért kevesen gondolnák, hogy valaki annyira kiakad a Microsoftra, hogy ír egy felháborodott levelet – méghozzá egyenesen a cég vezérigazgatójának, Satya Nadellának.

Az amerikai Minnesotában élő Steve Rosenberg karácsonyi levelében többek között azért akadt ki a Microsoftra, mert ő a Mac gépén használ Windowst, és a családja számára több Microsoft szoftvert is vásárolt, amelyek nem úgy működtek, ahogy ő azt elképzelte.

A levél szerint a Forza Horizon 3 és a Minecraft játékok nem működtek megfelelően a gépén, valamint tapasztalt némi nehézséget a Windows frissítésénél is – bár ez a probléma a Microsoft segítségével megoldódott. Mr. Rosenberg másik panasza szintén a Minecraft játékhoz köthető: Steve azon is felháborodott, hogy a játék nem játszható az Apple TV-n.

Satya Nadella ugyan nem reagált Steve levelére, de a hivatalos Mojang support válaszolt a férfinak, és elmagyarázta, hogy miért nincs az Apple TV-re Minecraft játék. Elmondásuk szerint az ok az Apple TV hardveres korlátaiban rejlik – így ez ügyben keresse az Apple ügyfélszolgálatát.

Felfoghatatlan, hogy egyesek – felnőtt emberek – az ilyen jellegű problémákon ennyire kiborulnak… Mindenesetre reméljük, hogy Steve Rosenberg és családja azóta már megnyugodott, és vidáman játszanak kedvenc microsoftos játékaikkal.

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Ha nem tartozol még állandó olvasóink közzé, akkor a “Regisztráció” gombra kattintva tudod ezt pótolni, és mindössze pár kattintásba kerül.