Írta:

Megjött Arisztotelész, a Cortana-alapú okoshangszóró


p>Amerikában már javában zajlik a 2017-es CES rendezvény, ahol a mai napon egy új, Cortana-alapú okoshangszóró is bemutatkozott: Arisztotelész.

A hangszórót úgy tervezték, hogy felnőttek és gyerekek egyaránt kezelni tudják, éppen ezért akár babamonitornak, nyelvoktatónak és még lámpának is használhatjuk. Emellett minden más olyan okosfunkcióval rendelkezik, amit egy ilyen hangszórónak tudnia kell.

Arisztotelész másik nagy előnye, hogy beépített Bing keresővel érkezik, amit a Cortana segítségével tudunk kezelni. Ez azért lehet hasznos, mivel különböző weboldalakról és a keresőben bejegyzett éttermekről és üzletekről tudhatunk meg információkat.

Annak ellenére, hogy a hangszórót Arisztotelésznek hívják, a Cortana női hangja szólal meg, ha kérdezünk tőle valamit. A hangszóró célja az, hogy támogassa a szülőket, és a legfejlettebb AI-vezérlési technológiáknak köszönhetően megkönnyítse a mindennapokat.

 

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Ha nem tartozol még állandó olvasóink közzé, akkor a “Regisztráció” gombra kattintva tudod ezt pótolni, és mindössze pár kattintásba kerül.