Írta:

Projektoros PC-t mutatott be a HP a CES-en


p>A HP sok új érdekes terméket mutatott be tegnap a CES-en. Ami kinézetben és felépítésben is eléggé eltért a megszokottaktól, az a HP Sprout Pro All-In-One PC: a 4K felbontású képernyője mellé, a gép tetejére egy nagy projektort is szereltek, ami a billentyűzetrészhez vetít ki még egy képernyőt.

A  HP Sprout Pro széria a tavalyi CES rendezvényen mutatkozott be. Akkor nem aratott túl nagy sikert, de most a HP jól láthatóan eléggé megújította a Sprout Prót, aminek az a különleges tulajdonsága, hogy képes tárgyakat háromdimenziósan beszkennelni. Ehhez csak annyit kell tenni, hogy a virtualizálni kívánt tárgyat a projektor alá tartjuk, és a Windows 10-re készült, a HP által fejlesztett egyedi szoftver már meg is jeleníti a tárgy virtuális modelljét a képernyőn – ráadásul színesben.

A HD-felbontású projektor a másodlagos képernyőt egy, a billentyűzet és az egér helyén megtalálható vászonra vetíti ki, ami érintőképernyős. Szóval a gép 2D-s grafikai munkákra is tökéletes. A profi felhasználóknak pedig egy tollat is terveztek a képernyőhöz.

A megújult HP Sprout Pro a prémiumszegmensbe szánt eszköz, így profi felszereltség is dukál hozzá: egy izmos Intel Core i7 processzor, 1 TB SSHD, 16 GB RAM és a 3D-s funkciók kiszolgálására egy Nvidia GeForce GTX 960m grafikuskártya került a PC-be.

A HP új gépe márciustól kerül forgalomba.

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Ha nem tartozol még állandó olvasóink közzé, akkor a “Regisztráció” gombra kattintva tudod ezt pótolni, és mindössze pár kattintásba kerül.