Írta:

Kiszivárgott a Windows 10 15002 build


p>A Microsoft kb. egy hónappal ezelőtt adta ki a legutolsó Windows 10 insider buildet (14986), amely sok új funkciót hozott december 7-én. Aztán karácsony környékén az interneten kiszivárgott a 14997-es build, amelyben megjelent a kiemelt felhasználó funkció, ma pedig a 15002-es verziószámú build is kiszivárgott.

Azt azért érdemes megemlíteni, hogy a Microsoft eredetileg ezen a héten akarta kiadni a 15002-es buildet a Windows insidereknek, de frissítési problémák miatt a cég úgy döntött, hogy elhalasztják a megjelenést. A legújabb információk alapján a Microsoftnak már sikerült hárítani a frissítési problémát, így a várható megjelenés jövő hétre tehető.

A 15002-es verziószámú Windows 10 build egy olyan új szolgáltatást tartalmaz, ami korábban nem volt elérhető: ez a Windows Update-et érinti, és lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kizárják az illesztőprogramok frissítésének automatikus letöltését és telepítését. Valamint a Cross-Device Experiences funkciónak köszönhetően más számítógépről is megnyithatjuk a Windows 10-es alkalmazásokat, amire meghívót is küldhetünk barátainknak.

Nyilván nem ez a build tartalmazza a legtöbb újdonságot, amit eddig a Microsoft közzétett, de azért tartalmaz hasznos fejlesztéseket. Mivel az interneten található verziót nem a cég tette közzé, és nem tartalmaz jelentős változást sem, nincs értelme letölteni. Jövő héten úgyis megkapják a gyors körös insiderek.

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Ha nem tartozol még állandó olvasóink közzé, akkor a “Regisztráció” gombra kattintva tudod ezt pótolni, és mindössze pár kattintásba kerül.