Írta:

Az iPhone és az iPad is megkapta az Office Insider programot


p>Mivel a Windows 10-nél óriási sikere lett az insider programnak, a Microsoft tavaly útjára indította az Office Insider programot is. Nyilván nem olyan népszerű, mint a windowsos verzió, de azért itt is kíváncsian várjuk az újdonságokat.

A Microsoft eddig a Windows 10-es eszközökön tette elérhetővé az Office Insider programot. Most az Apple iPhone- és iPad-felhasználók is örülhetnek, mert ők is csatlakozhatnak készülékeiken hozzá. Ehhez a Microsoft külön Office Insider alkalmazásokat hozott létre. A használatukhoz regisztrálnunk kell az Insider programba.

„Izgatottan várjuk, hogy elindítsuk az Office Insider programot az iPhone és iPad készülékek számára, amely hozzáférést biztosít a Word, Excel, PowerPoint és OneNote alkalmazásokhoz.

A Microsoft az Office Insider program keretében még béta-fázisban lévő, tesztelésre szánt új funkciókat tesz elérhetővé az Office alkalmazásoknál, amelyekről a felhasználók elmondhatják a véleményüket. Ezután pedig a Microsoft a visszajelzések alapján tovább formálja a funkciókat, amelyeket később a végfelhasználók is megkapnak.

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Ha nem tartozol még állandó olvasóink közzé, akkor a “Regisztráció” gombra kattintva tudod ezt pótolni, és mindössze pár kattintásba kerül.