Írta: Sanyi
2016.12.20.

Új frissítés érkezett a OneDrive iOS-es alkalmazásához

A Microsoft tegnap kiadott egy új frissítést a OneDrive iOS-es változatához, amely tartalmazza az Instant Previewers funkciót.

Ennek a funkciónak a segítségével a felhasználók közvetlenül az alkalmazáson belül nyithatják meg a Microsoft Word-, Excel- és PowerPoint-fájlokat, egy másik új fejlesztésnek köszönhetően pedig az Office Lens funkciót is beépítették a OneDrive alkalmazásba.

Az Office Lens funkció nagyon hasznos, és eddig külön alkalmazásként volt elérhető az iOS-es, androidos és windowsos készülékekre. A segítségével dokumentumokat, táblákat, rajzokat, fotókat és névjegykártyákat fotózhatunk le és tárolhatunk digitális formában a telefonunkon.

Most ezt az újdonságot kapta meg az iOS-es OneDrive, ám a 8.6.1-es verzió tartogat még más érdekességeket is. Ezeket a lenti listán tekintheted meg.

A OneDrive 8.6.1-es iOS verziójának újdonságai:

  • Azonnal, közvetlenül az alkalmazásban nyithatjuk meg a Microsoft Word-, Excel- és PowerPoint-fájlokat az új Instant Previewers funkciónak köszönhetően.
  • Digitalizáld a dokumentumokat! Egy új funkció segítségével az összes fontos dokumentumot, kártyát és táblát digitalizálva tárolhatod a telefonodon.
  • A visszajelzések alapján: a OneDrive offline felülete most az iPad készülékeken kihasználja az egész képernyőt.
  • Frissítették a részleteket megjelenítő lapot, amely tartalmazza a kamerainformációkat is.
  • Javították a feltöltés megbízhatóságát a munkahelyek és iskolák számára.

Az alkalmazást ide kattintva töltheted le az App Store-ból.