Írta: Sanyi
2016.12.31.

Gond gond hátán van veletek! – Egy felháborodott Minecraft-rajongó levele Satya Nadellának

Bizonyára nem mindenkinek telt felhőtlenül és vidáman a karácsony, de azt azért kevesen gondolnák, hogy valaki annyira kiakad a Microsoftra, hogy ír egy felháborodott levelet – méghozzá egyenesen a cég vezérigazgatójának, Satya Nadellának.

Az amerikai Minnesotában élő Steve Rosenberg karácsonyi levelében többek között azért akadt ki a Microsoftra, mert ő a Mac gépén használ Windowst, és a családja számára több Microsoft szoftvert is vásárolt, amelyek nem úgy működtek, ahogy ő azt elképzelte.

A levél szerint a Forza Horizon 3 és a Minecraft játékok nem működtek megfelelően a gépén, valamint tapasztalt némi nehézséget a Windows frissítésénél is – bár ez a probléma a Microsoft segítségével megoldódott. Mr. Rosenberg másik panasza szintén a Minecraft játékhoz köthető: Steve azon is felháborodott, hogy a játék nem játszható az Apple TV-n.

Satya Nadella ugyan nem reagált Steve levelére, de a hivatalos Mojang support válaszolt a férfinak, és elmagyarázta, hogy miért nincs az Apple TV-re Minecraft játék. Elmondásuk szerint az ok az Apple TV hardveres korlátaiban rejlik – így ez ügyben keresse az Apple ügyfélszolgálatát.

Felfoghatatlan, hogy egyesek – felnőtt emberek – az ilyen jellegű problémákon ennyire kiborulnak… Mindenesetre reméljük, hogy Steve Rosenberg és családja azóta már megnyugodott, és vidáman játszanak kedvenc microsoftos játékaikkal.